https://coastaleagles.com/

Radio Vocea Speranţei Timişoara

Este o staţie locală a Radio Vocea Speranţei din România, care prin intermediul undelor radio transmite mesajul speranţei biblice. Ca parte a AWR (Adventist World Radio) ne bucurăm că mesajul Scripturii poate fi transmis prin eter în aproape 70 de ţări printre care şi România.

  • Lumea în care trăim cunoaşte schimbări rapide, iar noi suntem datori să ne dezvoltăm permanent, păstrând însă în puritate, valorile pe care Dumnezeu le-a transmis prin Sfintele Scripturi. Radio Vocea Speranţei nu doreşte să rămână un simplu post de radio, ci să îşi provoace ascultătorii să aprecieze valorile morale pe care Scriptura le învaţă, fiind astfel un post de radio ce oferă o alternativă la ceea ce mass-media din România promovează şi susţine. Pentru fiecare din cei care ne ascultă, Radio Vocea Speranţei nu este doar o frecvenţă, este un prieten.
  • Astfel, programele pe care Radio Vocea Speranţei le dezvoltă au scopul de a încuraja ascultătorii să intre într-o legătură personală cu Isus Hristos.
  • Programele transmise de postul de radio creştin Vocea Speranţei Timişoara pot fi recepţionate atât pe calea undelor radio cât şi pe internet. Transmisia radio are loc zilnic în intervalul orar 19:00-21:00, pe frecvenţa de 92.2MHz, iar transmisia pe internet este permanentă şi conţine muzică creştină vocală şi instrumentală şi emisiuni realizate în studiourile din Timişoara şi Bucureşti.

Pentru a ne asculta pe internet click aici.

La nivel local

Ani de activitate

Ore de emisie

+ Emisiuni

Mesajele noastre

Programele noastre sunt variate și includ muzică, știri, mesaje motivatoare de credință și speranță, sfaturi pentru sănătate, educație și familie, precum și diverse dezbateri pe teme biblice, în special îndreptând atenția ascultătorilor spre iminenta revenire a Domnului Hristos.

La nivel mondial

Ani de activitate

Țări acoperite

Limbi vorbite

% din populatia lumii