Echipa | Radio Vocea Speranţei

Echipa

Teofil Branzan
Pastor
redactor@rvstm.ro
Absolvent al Institutului Teologic Adventist de Grad Universitar din Bucuresti, Licenţiat în Teologie Adventista Pastorala la Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Master în Istoria şi Civilizaţia Ebraică, Director Departament „Viaţa de familie” în Conferinţa Banat.
Daniel Sercau
redactor@rvstm.ro
Realizator al emisiunii Pofta de viata, difuzata in fiecare miercuri seara de la ora 19:00 la 20:00.
Daniel Dumitriu
redactor@rvstm.ro
Realizator al emisiunii Drumul succesului, difuzata in fiecare luni seara de la ora 19:00 la 20:00.
Daiana Miclea
Realizator al emisiunilor Sanatate pentru toti, difuzata in fiecare joi intre orele 20:00-20:30, si Caminul nostru, difuzata in fiecare sambata seara de la ora 19:00 la 20:00.
Contact: redactor@rvstm.ro
Danut Obageanu
Pastor
redactor@rvstm.ro
Absolvent al Institutului Teologic Adventist – CernicaDirector Radio Vocea Speranţei PetroşaniRealizator al emisiunii Biblia, aşa cum este ea, difuzata in fiecare joi seara de la ora 19:00 la 19:30.

TEHNICIENI

Bujor Grama

Contact: tehnic@rvstm.ro

Lucian Oniţa

Muzician

Absolvent al Facultatii de Muzica din Timisoara, Master in DirijatAngajat al Filarmonicii de Stat Banatul din TimisoaraIncepand din anul 1994 este colaborator al postului de Radio Vocea Sperantei Bucuresti, in redactia muzicala ca si ilustrator muzical, si in acelasi timp la emisiile live. Incepand din toamna anului 1995 lanseaza prima emisie in eter a unui post de radio crestin in Timisoara pe 89,7 MHz. Din 1995 pana in 1997 ocupa functia de director de programe al postului de radio Vocea Sperantei in Timisoara. Din 1997 este redactor al emisiunilor muzicale Consonante Lirice.

Contact: lucian.onita@rvstm.ro

Adrian Szekely

Inginer diplomat

Este absolvent al Institutului Politehnic Timisoara, Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica si detine un masterat in Monitorizarea si conducerea eficienta a retelelor si sistemelor electroenergetice.

Contact: tehnic@rvstm.ro

Lorand Szekely

Contact: tehnic@rvstm.ro