Echipa | Radio Vocea Speranţei

Echipa

Teofil Brînzan

Pastor

Absolvent al Institutului Teologic Adventist de Grad Universitar din Bucuresti, Licenţiat în Teologie Adventista Pastorala la Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Master în Istoria şi Civilizaţia Ebraică, Director Departament „Viaţa de familie” în Conferinţa Banat.

Contact: redactor@rvstm.ro

Condrei Viorica

Motto: “Plăcerea oamenilor mari  e să facă oamenii fericiţi.” – Blaise Pascal

Absolventă  a Facultăţii de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din  Timişoara, specializarea Asistenţă Socială; actuală studentă  a Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative din cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” , specializarea  Administraţie Publică; asistent manager în cadrul unei societăţi comerciale; lider de tineret.Realizatoare a emisiunilor: Universul copilăriei, Itinerar cultural şi Gândul serii.

Contact: redactor@rvstm.ro

Daniel Sercau - Realizator emisiunea Pofta de viata

Daniel Sercau

Realizator al emisiunii Pofta de viata, difuzata in fiecare miercuri seara de la ora 1900 la 2000

Contact: redactor@rvstm.ro

Dorel Maxim

Misionar în oraşul Buziaş, director la o firmă din Timişoara, colaborator la publicaţiile şi ziarul “Timişoara” – Departamentul Marketing şi colaborator la o firmă de asigurări. Căsătorit, tată a 3 copii, şi 3 nepoţi.

Contact: maxid@rdslink.ro

Pavel Memete

Pastor – Absolvent al Institutului Teologic Adventist de Grad Universitar din Bucuresti

Motto: “Temeti-va de Dumnezeu si dati-I slava,caci a venit ceasul judecatii Lui si inchinati-va Celui ce a facut cerul si pamantul,marea si izvoarele apelor” (Apocalipsa 14:7)

Licentiat in teologie adventista pastorala,Universitatea “Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca.Este pastor si lucreaza ca redactor, colaborator, la Radio Vocea Sperantei Timisoara din februarie 2002. Intre luna martie 2005 si luna octombrie 2007 a fost Director RVS Timisoara.Realizator al emisiunii Biblia vorbeşte, difuzata in fiecare duminica seara  de la ora 2130 la 2200

Contact: memete@online.ro

Dănut Obăgeanu

Pastor

Absolvent al Institutului Teologic Adventist – CernicaDirector Radio Vocea Speranţei Petroşani
Realizator al emisiunii Biblia, aşa cum este ea, difuzata in fiecare luni seara de la ora 2100 la 2130

Contact: redactor@rvstm.ro

Corina Ruzsa

Profesoară – Absolventă a Facultăţii de Matematică şi Informatică, specializarea Matematică-Fizică, Universitatea de Vest Timişoara. A obţinut un Master în “Modelarea Matematica în Economie si studii Aplicate” la aceeaşi facultate, iar studiile aprofundate in “Matematica Aplicată”, la Universitatea Paul Verlaine din Franţa.Realizator al emisiunii  Furnicuţa Juanita şi prietenii ei, difuzata în fiecare duminica seara, de la ora 1900 la 1930

Contact: redactor@rvstm.ro

TEHNICIENI

Bujor Grama

Contact: tehnic@rvstm.ro

Lucian Oniţa

Muzician

Absolvent al Facultatii de Muzica din Timisoara, Master in DirijatAngajat al Filarmonicii de Stat Banatul din TimisoaraIncepand din anul 1994 este colaborator al postului de Radio Vocea Sperantei Bucuresti, in redactia muzicala ca si ilustrator muzical, si in acelasi timp la emisiile live. Incepand din toamna anului 1995 lanseaza prima emisie in eter a unui post de radio crestin in Timisoara pe 89,7 MHz. Din 1995 pana in 1997 ocupa functia de director de programe al postului de radio Vocea Sperantei in Timisoara. Din 1997 este redactor al emisiunilor muzicale Consonante Lirice.

Contact: lucian.onita@rvstm.ro

Adrian Szekely

Inginer diplomat

Este absolvent al Institutului Politehnic Timisoara, Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica si detine un masterat in Monitorizarea si conducerea eficienta a retelelor si sistemelor electroenergetice.

Contact: tehnic@rvstm.ro

Lorand Szekely

Contact: tehnic@rvstm.ro